Hero
Kommunsamarbete

Ansvarig kommunsamarbeten

Sections

Miljö, nedskräpning och klimat är en av vår tids största samhällsutmaningar. Tillsammans kan vi skapa en hållbar och skräpfri framtid – om vi agerar nu. Då behöver vi rusta barn och unga, företagsledare och kommunpolitiker m fl med kunskap och stärka deras handlingskraft för att påverka sin framtid.

Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt samarbets- och säljteam!

Ditt uppdrag är att vidareutveckla Håll Sverige Rents arbete med Sveriges kommuner. Som ansvarig för kommunsamarbeten arbetar du för att för att attrahera nya kommunpartners samt bibehålla och utveckla samarbeten med befintliga. Du är ansvarig för att bygga upp och genomföra hela säljprocessen, från första kontakt till avslut vilket är både roligt och utmanande.

Ditt specifika uppdrag som ansvarig för Håll Sverige Rents kommunsamarbeten är att:

  • Värva kommuner till Håll Sverige Rents kommun nätverk 
  • Skapa möjligheter till finansiering och synlighet tillsammans med Sveriges kommuner genom Håll Sverige Rents verktyg, kampanjer och program
  • Kartlägga och analysera målgruppen kommuner i syfte att kunna utveckla  relevanta verktyg mot nedskräpning
  • Aktivt sprida Håll Sverige Rents erbjudande till Sveriges 290 kommuner

Du tillhör teamet för samarbete och försäljning som förutom dig består av fyra personer. Idag jobbar du med försäljnings- eller marknadsfrågor och har ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor. Vi tror att du längtar efter att få sätta tänderna i något viktigt och givande. Hos oss får du chansen att aktivt arbeta för ett skräpfritt samhälle i en mer hållbar riktning! . Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!