Hero
Två medarbetare mätning

Biträdande verksamhetsutvecklare Mätningar

Sections

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla våra skräpmätningar. Håll Sverige Rent är den givna källan som samhällsaktörer refererar till när frågor om nedskräpning analyseras, utreds eller diskuteras. Mätningarna är ett nyckelområde som genererar den kunskap våra intressenter behöver för att komma till rätta med problemet.

Vår målsättning är att alla Sveriges kommuner ska genomföra skräpmätningar och du blir en del i det team som ska få det att hända. Du har ett helhetsansvar för att sälja, organisera, administrera och vidareutveckla våra kommunmätningar. I rollen ingår också att driva och delta i olika samarbetsprojekt med våra olika intressenter. 

Ansvarsområden

  • Införsäljning, uppföljning och utveckling av skräpmätningar
  • Stötta kommuner, företag och andra intressenter i genomförandet av mätningar
  • Utbilda användare i vår mätmetodik
  • Planera och driva samarbetsprojekt/aktiviteter med våra intressenter
  • Omvärldsbevakning av området

Vem är du?
Du har en akademisk examen inom relevant område, exempelvis samhällsplanering. Som person är du strukturerad, ordningsam och har ett eget driv. Då tjänsten innehåller många kontaktytor är det viktigt att du är utåtriktad och trivs med att prata inför grupper. Den här tjänsten passar dig som är i början av din karriär och har 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från kommun.

Vad erbjuder vi?
På Håll Sverige Rent är det lätt att trivas. Hos oss får du arbetsplats där du får arbeta med engagemang, kunskap och bolla med kollegor varje dag. Du jobbar nära verksamhetsutvecklaren för område Mätningar. Läs mer om hur det är att jobba hos oss.

Tjänsten är placerad i Liljeholmen, Stockholm. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Välkommen med din ansökan!