Film om Grön Flagg

Hej pedagoger!

Vi på Håll Sverige Rent vill ge barn och unga en framtidstro! Tillsammans kan vi skapa en generation som inte bara förstår utmaningarna utan också har verktygen att lösa dem.

Det här erbjuder vi🌱

Grön Flagg

Grön Flagg elever lärare

Vårt utbildningsprogram inom hållbar utveckling erbjuder fortbildning, inspiration och ett stort fokus på barn- och elevinflytande. Grön Flagg är Sveriges största hållbarhetscertifiering.

Grön Flagg för pedagoger »

Grön Flagg för beslutsfattare »

Hållbarhetsdagen 2024

Ikon Hållbarhetsdagen 11/11

Varje år den 11 november firas Hållbarhetsdagen för barn & unga för att uppmärksamma allt fantastiskt som förskolor och skolor gör runt om i Sverige för att bidra till en hållbar framtid.

Läs mer om hållbarhetsdagen här »

Skräpplockardagarna

Grön Flagg SPD

Tack alla skräphjältar som deltog i Sveriges största miljökampanj! I år var vi över 700 000 deltagare som stoppade skräpet och deltog i Framtidshoppet. Vi ses 2025 med nytt spännande tema och material 🐝.

Inspireras av årets skräphjältar »

Skräplabbet

Skräplabbet

Här är vår lektionsbank där man hittar förslag på undervisningsmaterial och lektionsidéer som alla är kopplade till de Globala målen samt läroplanerna från förskola till gymnasiet.

Passar för: Förskola till åk 6

Till Skräplabbet »

SMULLE - biologisk mångfald i ert närområde

ny smulle

Arbeta med biologisk mångfald i ert närområde! Gå in och se våra filmer, delta i våra webbinarier och efter ni fått inspiration och tips kan ni själva påverka er gård. Kanske genom att så en äng eller skapa platser för vila i skuggan?

Passar för: Förskola, grundskola och fritidshem

Till SMULLE » 

Unga Reportrar

Unga Reportrar

I denna journalistiktävling inom miljö och hållbarhet tävlar elever med sin berättelse i bild, text eller film.

Passar för: Högstadiet och gymnasiet

Till Unga Reportrar »