Tre personer med skräpplockarpåsar i en park.

Nu samlar vi Sveriges företag - mot skräpet

Gör skillnad med dina kollegor när hela Sverige plockar skräp!

Se några inspirerande exempel från samarbeten vi gör med företag

Skosh tänker om för att minska på engångsplasten

Skosh rengöringstabletter

Skosh vill tänka om helt och hållet kring hemrengöringsprodukter för att minska på engångsplasten. "Tillsammans med Håll Sverige Rent vill vi stärka vår positiva effekt på miljön", säger Simon Ziolkowski, Medgrundare till Skosh.

Läs mer »

Tävling för miljön med AIM Challenge och Merrell

Puff för AIM Cleanup Challenge

Tillsammans med Merrell startar AIM Challenge upp en ny tävling, AIM Cleanup Challenge. Under helgen 6-7 augusti samlar deltagarna så mycket skräp de kan!  Anmälningsavgiften till AIM Cleanup Challenge går oavkortat till Håll Sverige Rents arbete mot skräpet.

Läs mer »

Bold Bottle stöttar med 1€ per såld flaska

Bold Bottle

Samarbetet mellan Bold Bottle och Håll Sverige Rent grundar sig den gemensamma visionen om en värld utan nedskräpning. Som en del i att uppnå detta Bold Bottle valt att stödja Håll Sverige Rent med 1€ per såld flaska i sin kollektion ”Pure Nature”.

Läs mer »

Kappahl donerar avkastning i One Bag Habit

KappAhl

Kappahl har under flera års tid stöttat Håll Sverige Rents verksamhet i arbetet mot nedskräpning, genom att donera avkastning i One Bag Habit.

Läs mer » 

 

Camping utan skräp

Acamp

Tillsammans med Håll Sverige Rent arbetar Acamp med initiativet Clean Camping för att säkerställa att fler kan njuta av det fina campinglivet utan att skräpa ner.

Läs mer »

Naturbonusen för en renare natur

Naturkompaniet

Nedskräpningen i vår natur är något som både Naturkompaniet och Håll Sverige Rent vill motverka. Genom Naturbonusen som varje år delas ut av Naturkompaniet har Håll Sverige Rent två år i rad fått möjlighet att arbeta för en renare natur.

Läs mer »

Miljöpaket för elkunder

Fortum

Genom att köpa Miljöpaketet som tillägg till elavtalet bidrar Fortums kunder med 100 kronor per år och kund till Håll Sverige Rent.

Läs mer »

Höjer kunskap hos medarbetarna

volkswagen

Tillsammans med Håll Sverige Rent gör Volkswagen Finans Sverige en satsning för att engagera sina medarbetare kring problematiken med nedskräpning.

Läs mer »

Ökad plaståtervinning i Sandhamn

cocacola

Coca-Cola European Partners har tillsammans med Håll Sverige Rent engagerat sig i skräpfrågan under flera år. De har bland annat genomfört clean-ups tillsammans med hundratals av sina medarbetare, samt initierat projekt för ökad plaståtervinning i Sandhamn.

Läs mer »

Skräpplockarturné och utbildning med LYFT

BAT

Tillsammans med British American Tobacco:s varumärke LYFT skapar vi en hållbarhetsutbildning för hela personalen. Vi ger oss även ut i Sverige på en skräpplockarturné under 2021.

Läs mer »

Var med och stoppa skräpet med oss!

Samarbeta med oss

Välj typ av samarbete
Det är okej att Håll Sverige Rent sparar mina personuppgifter och hör av sig till mig. Läs vår personuppgiftspolicy här.

Gå med i Företag mot skräp

Genom att bli ett Företag mot skräp stöttar ni Håll Sverige Rents arbete för ett renare Sverige.