Coca-Colas medarbetare plockar skräp

Nu samlar vi Sveriges företag - mot skräpet

Var med och stoppa skräpet med oss!

Gå med i Företag mot skräp

Genom att bli ett Företag mot skräp stöttar ni Håll Sverige Rents arbete för ett renare Sverige.

Är ditt företag intresserad av ett samarbete med oss?

Se några inspirerande exempel från samarbeten vi gör med företag

Camping utan skräp

Acamp

Tillsammans med Håll Sverige Rent arbetar Acamp med initiativet Clean Camping för att säkerställa att fler kan njuta av det fina campinglivet utan att skräpa ner.

Läs mer »

Höjer kunskap hos medarbetarna

volkswagen

Tillsammans med Håll Sverige Rent gör Volkswagen Finans Sverige en satsning för att engagera sina medarbetare kring problematiken med nedskräpning.

Läs mer »

Miljöpaket för elkunder

Fortum

Genom att köpa Miljöpaketet som tillägg till elavtalet bidrar Fortums kunder med 100 kronor per år och kund till Håll Sverige Rent.

Läs mer »

Ökad plaståtervinning i Sandhamn

Cocacola

Coca-Cola European Partners har tillsammans med Håll Sverige Rent engagerat sig i skräpfrågan under flera år. De har bland annat genomfört clean-ups tillsammans med hundratals av sina medarbetare, samt initierat projekt för ökad plaståtervinning i Sandhamn.

Läs mer »

Naturbonusen för en renare natur

Naturkompaniet

Nedskräpningen i vår natur är något som både Naturkompaniet och Håll Sverige Rent vill motverka. Genom Naturbonusen som varje år delas ut av Naturkompaniet har Håll Sverige Rent två år i rad fått möjlighet att arbeta för en renare natur.

Läs mer »

Skräpplockarturné och utbildning med LYFT

BAT

Tillsammans med British American Tobacco:s varumärke LYFT skapar vi en hållbarhetsutbildning för hela personalen. Vi ger oss även ut i Sverige på en skräpplockarturné under 2021.

Läs mer »