Hero
Skräpplockare i naturen. Foto: Darren Hamlin

AIM Challenge och Merrell skapar tävling för miljön

Logo
Logotyper för Aim Challenge och Merrell
Description

Tillsammans med Merrell startar AIM Challenge upp en ny tävling, AIM Cleanup Challenge, 6-7 augusti. Tävlingen är en fristående tävling där alla som vill tävla för miljöns skull kan delta, men det går också att genomföra det som en tävling i tävlingen för deltagare på AIM Challenge i Lindvallen samma helg.

- Vi som arbetar med AIM Challenge är inbitna naturmänniskor och älskar att ha naturen som vår arena oavsett om det är träning, tävling eller bara socialt med vänner. Vi kan inte göra allt men vi kan dra vårt strå till stacken för att alla likasinnade skall ha en så bra och ren naturupplevelse som möjligt säger Marcus Andersson, Tävlingsledare på AIM Challenge.

Tack vare Merrell och RaceID kommer hela anmälningsavgiften gå oavkortat till Håll Sverige Rents viktiga arbete. Genom att delta bidrar man både till vårt fortsatta arbete, en renare natur att vistas i samtidigt som man har möjligheten att vinna priser. 

- Detta skall bli jättespännande och kul, när vi kan kombinera nytta med nöje! Att vara med att bidra till att skräp försvinner från stigarna i naturen samtidigt som vi är ute och rör på sig, det går i linje med vad vi står för hos Merrell, säger Adam Svensson, Marketing Manager Nordics på Merrell.

Sections

Så går tävlingen till