Hero
Bold Bottle

Bold Bottle stöder Håll Sverige Rent med 1€ per såld flaska

Logo
Bold Bottle
Description

Intervju med Ida, Bold Bottle

Hur skulle ni beskriva vårt samarbete i en tweet? 

- Samarbetet mellan Bold Bottle och Håll Sverige Rent grundar sig i vår gemensamma vilja att leva i värld utan nedskräpning. Som en del i att uppnå detta har vi på Bold Bottle valt att stödja Håll Sverige Rent med 1€ per såld flaska i kollektionen ”Pure Nature”.

Varför samarbetar ni med oss på Håll Sverige Rent?

- Samarbetet ger oss möjligheten att aktivt ta ett steg framåt mot en renare värld. Vi ser fram emot att vara en del i att världen blir en bättre plats utan nedskräpning. Nedskräpning är ett stort problem, inte bara i Sverige utan även globalt, vi behöver vara ännu fler som går ihop och arbetar mot vårt gemensamma mål om en värld fri från nedskräpning. Vi hoppas kunna göra skillnad genom våra bidrag samt att hjälpa till att sprida information och upplysa om vilka konsekvenser nedskräpningen leder till.Vad är er drivkraft för att vara med och stoppa skräpet?

- Vår drivkraft grundar sig i en vilja att leva i en renare miljö och önskar också att alla barn idag kommer att få uppleva en skräpfri framtid. Därför vill vi vara med och bekämpa skräpet genom att stötta Håll Sverige Rent. Vi tror att nedskräpning föder nedskräpning, tar vi tag i problemet idag kommer det leda till att färre skräpar ner imorgon!Har ni någon insikt eller lärdom såhär långt som ni vill dela med er av?

- Det som betyder något i längden är de små valen vi gör. Från att inte slänga godispapper i naturen, att ta med sig sin petflaska hem från stranden - till att sluta använda engångsprodukter. Om fler börjar tänka på de små valen kommer det leda till den stora förändringen.