Hero
Stolta skräpplockare

Karriär

Sections

Längtar du efter en arbetsplats där du får arbeta med engagemang, kunskap och bolla med kollegor varje dag? Då är Håll Sverige Rent en arbetsplats för dig.

Lediga jobb

Hos oss på Håll Sverige Rent får du chansen att påverka samhället i en mer hållbar riktning - på riktigt!

Just nu har vi inga lediga jobb.

Hur du kan vara med och påverka

Vi gör det vi är

Tre glada skräpplockare i en park

På Håll Sverige Rent både pratar och plockar vi skräp. Alla medarbetare har olika kompetenser och ingångar men möte i de gemensamma skräpplockningarna några gånger per år. Vi tror nämligen på att leva som vi lär och om vi ska bidra till en skräpfri värld måste vi alla från ledningsgrupp till medarbetare kavla upp ärmarna och se hur det faktiskt ser ut!

Påverka framtiden

Håll Sverige Rent

Håll Sverige Rents vision är att ingen ska skräpa ner. Nedskräpning är ett stort samhällsproblem och skräpet skadar vår natur och djur, förstör våra hav och skapar otrygghet i städer. Det kostar även samhället mycket pengar. Därför kan du vara med och påverka i ditt arbete med att förbättra vår miljö och klimat.

Om Håll Sverige Rent

Kvinna håller i en Håll Sverige Rent-påse

Vill du veta mer om vad vi gör? Här hittar du info om varför vi arbetar mot skräpet, vad det innebär att vara en ideell organisation och vad vi har för miljöpolicy för att minska vår egen miljöpåverkan.

Om Håll Sverige Rent »

 

 

Våra förmåner

Arbeta där du bor - eller på kontoret

Jobba hybrid! Hos oss på Håll Sverige Rent tillämpar vi en hybridlösning där vi låter projekt, mål och medarbetares önskemål styra var vi jobbar och när vi ses. För en kreativ workshop vill du kanske bolla direkt med kollegorna och utnyttja kontorets smarta lösningar, medan det kanske passar dig bättre att fokusera på eget arbete hemifrån. Timmar på kontoret bara för timmarnas skull, tror vi inte på.

Friskvård - bra hälsa ger glada medarbetare

På Håll Sverige Rent har vi en friskvårdstimme i veckan där du som medarbetare kan träna på arbetstid. Många av oss som jobbar här tränar ihop och varje år anordnas bland annat stegutmaningar för alla som vill vara med.

Vi har även ett friskvårdsbidrag på 3600 kr/år.

Förmånsportal - samlar allt som ingår när du jobbar hos oss

Håll Sverige Rent erbjuder dig som medarbetare tillgång till förmånsportalen Benify. Här hittar du förmåner och information om allt som ingår när du jobbar hos oss. Du har också tillgång till en oberoende pensionsrådgivning.

Försäkring - vi bryr oss om varandra

Förutom att du givetvis är försäkrad under arbetstid är alla medarbetare på Håll Sverige Rent även anslutna till en gruppsjukvårdsförsäkring genom Länsförsäkringar. Via försäkringen kan du exempelvis boka privat sjukrådgivning eller vårdbesök och bland annat få snabbare kontakt med specialister.

Gruppsjukvårdsförsäkringen kan också ersätta dig för avgifter som du betalat i samband med besök på exempelvis vårdcentral.

Semester - återhämtning 30 dagar om året

För att kunna arbeta engagerat och fokuserat större delen av året behövs också tid för ordentlig återhämtning. Alla som arbetar på Håll Sverige Rent har därför 30 dagars semester att ta ut årligen. En extra bonus är också att vi alltid är lediga dagen innan midsommar. 

Bra tjänstepension - för trygghet efter arbetslivet

Håll Sverige Rent har pensionsavsättning till anställda enligt Alectas regler och enligt ITP-planen.

Lokal Fackklubb - check!

Håll Sverige Rent som arbetsplats är ansluten till Unionen. Unionen är också aktiva med egen fackklubb för medarbetare på arbetsplatsen som träffas regelbundet med VD och HR.

Våra medarbetare berättar

"Det bästa med mitt jobb är att tillsammans med kunniga kollegor stötta våra företags- och kommunpartners i viktiga samarbeten som gör skillnad."

/Jane, Marknadsassistent

"Jag tycker att det känns otroligt viktigt och inspirerande att jobba med så viktiga frågor som miljö och hållbar utveckling. Jag gillar att få chansen att bidra med informativ utbildning och rusta kommande generationer för framtiden samtidigt som jag själv har väldigt kul på jobbet."

/Per, Verksamhetsutvecklare utbildning

"Det bästa med mitt jobb är vetskapen om att jag (nästan) varje dag gör något bra för havet och alla som lever där. Sen gillar jag att arbetsuppgifterna är så varierade. Allt ifrån att plocka skräp på stränder med entusiastiska volontärer, hålla en föreläsning i Almedalen till att skriva en rapport om något aktuellt ämne eller diskutera övervakning av strandskräp på EU-nivå. Det finns massor att göra och jag har ytterst sällan tråkigt på jobbet!"

/Eva, Sakkunnig Hav

"Är du en driven person som vill göra skillnad på arbetstid, samarbeta med härliga och kunniga kollegor och tycker det vore kul att engagera människor? Då är Håll Sverige Rent rätt för dig!"

/Therese, Ansvarig digitala kanaler

Image
En familj som plockar skräp

Vill du veta mer?

Kontakta en av våra medarbetare för att höra mer om hur det är att arbeta på Håll Sverige Rent. Vi svarar gärna på dina frågor!