Hero
En grupp skräpplockare står på en trappa

Ansvarig Utbildningssamarbeten

Sections

Miljö, nedskräpning och klimat är vår tids största samhällsutmaningar. Tillsammans kan vi skapa en hållbar och skräpfri framtid – om vi agerar nu. Då behöver vi rusta barn och unga, företagsledare och kommunpolitiker m fl med kunskap och stärka deras handlingskraft för att påverka sin framtid.

Håll Sverige Rent söker nu dig som vill bli en del av vårt samarbets- och säljteam.

Ditt viktigaste uppdrag är att värva fler kommuner, skolor och förskolor till Grön Flagg som är Sveriges största lärandeprogram med certifiering för hållbar utveckling. Som ansvarig för utbildningssamarbeten kommer du att jobba för att skapa nya kundrelationer och bibehålla goda relationer med befintliga kunder. Du är ansvarig för att bygga upp och genomföra hela säljprocessen, från första kontakt till avslut vilket är både roligt och utmanande.

Ditt specifika uppdrag som ansvarig för utbildningssamarbeten är att:

  • Värva fler skolor och förskolor till Grön Flagg
  • Identifiera finansieringsmöjligheter för Håll Sverige Rents utbildningsverksamheter och skapa affärer
  • Kartlägga och analysera målgrupper, trender och intressenter såsom kommuner, skolor och företag för marknadsbearbetning
  • Aktivt bearbeta marknaden med erbjudanden om Håll Sverige Rents program för skola och förskola

I din tjänst ingår också ansvar för att identifiera behov och möjligheter att sälja utbildningar till företag, kommuner och organisationer som vill motverka nedskräpning.

Du tillhör teamet för samarbete och försäljning och arbetar nära Håll Sverige Rents utbildningsteam. Vi tror att du idag arbetar med försäljning och har ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor och pedagogik och att du längtar efter att få sätta tänderna i något viktigt och givande. Hos oss får du chansen att aktivt arbeta för ett samhälle i en mer hållbar riktning!

Tjänsten är placerad i Liljeholmen, Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!